VOLTRAWEB

Website voor en door volleybaltrainers


Tijdschriften


'Normaal' ontvangen enkel betalende abonnees het op coaches gerichte sporttijdschrift NLCoach - MAAR !! het e-zine juni-2020-nummer NLCoach uitzonderlijk GRATIS - met artikels van o.m. Erik Scherder, Joop Alberda, Ivo Spanjersberg, Charles van Commenée, Rogier Ummels, Laura Jonker en Gijs Visser over de coach in het coronatijdperk - echt de moeite van het downloaden waard (2020-07-09)

Volley Magazine, het officieel Volleymagazine van Volley Vlaanderen, met boeiende informatie over de nationale ploegen, clubs, trainers, …, werd in een nieuw jasje gestoken. Vanaf dit seizoen is Volley Magazine te lezen via http://volleymagazine.be/ (2018-08-02)


Het maandblad BODYTALK informeert elke maand over wat je kan doen om gezond en dus gelukkig te leven. Bodytalk vraagt het aan artsen en specialisten van alle universitaire centra van ons land, en vertaalt hun inzichten op een manier die iedereen begrijpt. Betrouwbaar en bondig. Bodytalk werkt samen met een team van gespecialiseerde journalisten en kiest voor een positieve benadering van gezondheid zonder opgeheven vingertje, zonder te dramatiseren of te minimaliseren. Verschijnt 9 keer per jaar. Meer info   (2017-03-09)


Italië blijft een topvolleyland - Thuis in die operataal ? Alles over het Italiaanse volleybal (2015-11-18)


Maak aangenaam kennis met Beachvolleybal magazine - Jaargang 1, NR 1 (2015-10-05)


 Combinatie: Lidmaatschap NLcoach & abonnement SportGericht - De lidmaatschappen van NLcoach worden steeds mooier en interessanter - Eind 2014 zijn we (NLcoach), naast het Basis Lidmaatschap, gestart met het Pro Lidmaatschap. Een lidmaatschap met een sterk uitgebreid pakket aan producten en diensten. Aan beide lidmaatschappen hebben we nu iets extra’s kunnen toevoegen, namelijk speciale korting op het vakblad Sportgericht. - NLcoach is een samenwerking aangegaan met Sportgericht, het Vakblad voor Specialisten in Beweging. NLcoach is van mening, dat de verdiepende informatie in dit blad toegevoegde waarde kan hebben bij het uitoefenen van uw vak - Ruim 1600 trainer-coaches sportfysiotherapeuten, kracht- en conditietrainers en andere sportprofessionals in Nederland en België (situatie 2015-01-27), laten zich al iedere twee maanden door Sportgericht inspireren. NLcoach is nu met de uitgever een kortingsregeling overeen gekomen - Het abonnementsgeld voor Sportgericht bedraagt € 57,00. Als Basis Lid van NLcoach krijgt u daarop een korting van 10% en betaalt u € 51,30. Bent u al Pro Lid, dan bedraagt de korting maar liefst 25%! U betaalt dan slechts € 42,75 per jaar - Om u een indruk van het blad te geven ontvangt u bijgaand vijf artikelen die recent in Sportgericht zijn verschenen - Meer informatie over Sportgericht is te vinden op de website www.sport-gericht.nl. Via het tabblad abonneren komt u bij het aanmeldingsformulier. Daarop kunt u aangeven dat u lid bent van NLcoach en wordt u vervolgens gevraagd uw lidnummer in te vullen - Bent u al geabonneerd op Sportgericht? Stuur dan z.s.m. een bericht naar sportgericht@xs4all.nl o.v.v. van uw lidnummer, zodat de kortingsregeling ook voor u gaat gelden (2015-01-27)


Abonneer je op "Sportgericht", onmisbaar vakblad voor training, onderwijs en wetenschap op het gebied van de sport in Nederland en België. Dus niet specifiek afgestemd op volleybal, maar met meestal ook voor "ons" heel interessante artikels. Telefoon : 00 172 230681 of e-mail: sportgericht@xs4all.nl - Een abonnement (6 nummers) kost voor Belgen: 66 € (Nederland 56 Euro) (studenten: BEL: 54 Euro / NL 44 Euro) De losse nummers kosten 11 € (exclusief verzendingskosten) (inhoud van elk nummer op onze Voltraweb-pagina "Sportgericht", te bereiken vanaf onze Startpagina) (2014-12-15)


De tijdschriften Sportgericht & VolleyTechno hebben sedert juni 2008 een eigen Voltraweb-pagina (aanklikken op onze startpagina)

VOLLEY-TECHNO wordt uitgegeven door de NVVO (Nederlandse Vereniging van Volleybal Oefenmeesters) NVVO, Musical 80 - 6836 NB Arnhem (Nederland) tel. 0031263233115 email: secr@nvvo.org - Volleytech verschijnt 4 maal per jaar - Inschrijving geschiedt door aanmelding bij secretariaat bij voorkeur per email - Kosten zijn 49,50 euro (meer info over het onmisbare tijdschrift Sportgericht: hoger op deze pagina met als updatedatum 2014-12-15)


Het tijdschrift NLcoach is er voor "trainers" van alle sporten van hoog tot laag niveau in Nederland. Een abonnement kost 27,50 euro voor 6 nummers . Abonneren kan via nlcoach@deltahage.nl of Tf 0707507500

---

Volleybal-LIFE is van start gegaan. Surf naar http://www.volleyballife.nl/ (20050221)


tijdsc4.gif (3955 octets) NEDERLANDSE TIJDSCHRIFTEN - abonnement !

We willen onze site-bezoekers er graag attent op maken dat abonnementen op Nederlandse tijdschriften  AUTOMATISCH vernieuwd worden. Wil u een abonnement toch STOPZETTEN, dan meldt u dat liefst een 3-tal maanden VOOR DE VERVALDAG aan de uitgever. Dat geldt dus ook voor de Nederlandse tijdschriften die wij op onze site aanprijzen.

---