VOLTRAWEB

Website voor en door volleybaltrainers

Clubs zoeken/organiseren Oefenwedstrijden / 3-hoekstornooitjes


tijdsc4.gif (3955 octets)

Zoek je een oefenpartner of een oefentornooi(tje) ? (zie ev. ook onze pagina JEUGD-TORNOOIEN)
Stuur ons een mailtje via wilfriedvm@skynet.be . Het volgende bericht toont aan dat het werkt : "de plaatsing van onze vraag voor oefenwedsdtrijden is niet zonder resultaat gebleven. We hebben een geweldige respons gekregen, zodat we een zeer interessante voorbereiding hebben kunnen samenstellen" !!

tijdsc4.gif (3955 octets)
Ook JEUGDteams die oefenwedstrijden of tornooien zoeken kunnen op DEZE pagina terecht


tijdsc4.gif (3955 octets) Opgelet: omdat het zowel om aanbod als vraag gaat, zijn de oefenwedstrijden hieronder NIET chronologisch gerangschikt !!! 

tijdsc4.gif (3955 octets)De aangeboden/geplande 3-hoekstornootjes voor Dames & Heren / Mannen & Vrouwen (gewes + prov + divisie + nationale) staan 2x vermeld, nl a) Chronologisch (hieronder bovenaan) b) met meer contactgegevens daaronder en volgens het moment dat ze ons worden aangeboden. De 3-hoekstornooitjes voor Jeugdteams worden OOK (chronololisch) vermeld op de pagina Jeugdtornooien
tijdsc4.gif (3955 octets)
Volg ook onze aparte pagina's Tornooien & JEUGDtornooien
(voorbereidingstornooien, beach, gras, etc)


ALS ons DRIEHOEKStornooitjes worden gemeld, staan die hier in chronologisch volgorde (voor meer info, scroll je dan verder naar de plaatsnaam)

-


WOvo Malle (dames 2de provinciale) zoekt oefenpartner om in de loop van eind augustus of begin september tegen te spelen. Indien interesse, graag reageren naar gerry_aerts@yahoo.com (2018-06-19)


Lovoc Lommel (Dames 2de prov) zoekt tegenstanders (oefenwedstrijden & tornooien) in september Interesse? Open tornooiplaatsen? Andere…  

Contact : tomverbruggen@telenet.be (2018-04-13)


Jeugdvolleybal Londerzeel Heren 3de Prov willen graag oefenmatchen spelen op trainingdagen - contacteer robinvanderjeugt007@hotmail.com (2017-05-10)


Het zomerseizoen en dus ook het volleybalseizoen 2017 in Leuven Centraal gestart . We kijken ernaar uit om jullie opnieuw de nodige tegenstand te kunnen bieden en wie weet zelfs te winnen … Graag zie ik jullie reservering tegemoet. Open "algemene afspraken en inschrijving". Duidt hierop aan welke datum past en stuur het terug naar ine.melis@derodeantraciet.be . Op 16 mei nodigen we jullie alvast uit voor rondleiding (2017-04-28)


Mezo Zottegem heren B 3de prov zoekt oefenwedstrijden tegen 3de prov ploegen of U19 jongensploegen. Contact via jonasvandenbrulle@hotmail.com (2017-04-28)


Richa Michelbeke Dames 3de prov. zoekt tegenstanders om in de voorbereiding een oefenmatch of 3-hoekstornooi te spelen, liefst ploegen uit 3de of 2de prov. Contactgegevens: bert.meganck@telenet.be (2017-04-27)


In januari 2017 hebben wij voor de eerste maal een externe ploeg op bezoek gehad in de gevangenis Hasselt voor een wedstrijd tegen vrouwelijke gedetineerden. Dit ging over een wedstrijd Netbal. Nu smaakte dat initiatief naar meer. Ik ben op zoek naar nog meer gelegenheden om vrouwelijke gedetineerden te laten Netballen tegen externe ploegen. NETBALspelregels. Contacteer: nele.vanderstraeten@derodeantraciet.be  (2017-02-07)


De sportwerking van de gevangenis Hasselt is op zoek naar externe volleybalteams om wedstrijden te spelen tegen gedetineerden die verblijven in de gevangenis Hasselt. Voor gedetineerden is het spelen tegen externe ploegen een plezante ervaring alsmede belangrijk met het oog op een voorbereiding op een terugkeer in de maatschappij, er komen namelijk diverse vaardigheden en attitudes bij kijken zoals discipline, respect en sportiviteit! Maar ook voor de externe teams kan het spelen van een wedstrijd een mooie (en unieke) ervaring zijn! Wedstrijden dienen te worden gespeeld in de sporthal van de gevangenis Hasselt en vinden plaats op een zondag van 14.30-16.00 uur. Heeft uw ploeg/team/vereniging interesse om eens een volleybalwedstrijd te spelen tegen een team van gedetineerden? Contacteer dan de sportfunctionaris voor de gevangenis Hasselt: nele.vanderstraeten@derodeantraciet.be Website De Rode  Antraciet: www.derodeantraciet.be 


Zoekt ook jouw team/club een oefentegenstander of een oefentornooi(tje) ? Stuur ons een mailtje