VOLTRAWEB

Website voor en door volleybaltrainers

Clubs zoeken/organiseren Oefenwedstrijden / 3-hoekstornooitjes


tijdsc4.gif (3955 octets)

Zoek je een oefenpartner of een oefentornooi(tje) ? (zie ev. ook onze pagina JEUGD-TORNOOIEN)
Stuur ons een mailtje via wilfriedvm@skynet.be . Het volgende bericht toont aan dat het werkt : "de plaatsing van onze vraag voor oefenwedsdtrijden is niet zonder resultaat gebleven. We hebben een geweldige respons gekregen, zodat we een zeer interessante voorbereiding hebben kunnen samenstellen" !!

tijdsc4.gif (3955 octets)
Ook JEUGDteams die oefenwedstrijden of tornooien zoeken kunnen op DEZE pagina terecht


tijdsc4.gif (3955 octets) Opgelet: omdat het zowel om aanbod als vraag gaat, zijn de oefenwedstrijden hieronder NIET chronologisch gerangschikt !!! 

tijdsc4.gif (3955 octets)De aangeboden/geplande 3-hoekstornootjes voor Dames & Heren / Mannen & Vrouwen (gewes + prov + divisie + nationale) staan 2x vermeld, nl a) Chronologisch (hieronder bovenaan) b) met meer contactgegevens daaronder en volgens het moment dat ze ons worden aangeboden. De 3-hoekstornooitjes voor Jeugdteams worden OOK (chronololisch) vermeld op de pagina Jeugdtornooien
tijdsc4.gif (3955 octets)
Volg ook onze aparte pagina's Tornooien & JEUGDtornooien
(voorbereidingstornooien, beach, gras, etc)


a) DRIEHOEKStornooitjes (in chronologisch volgorde)

- 17 augustus - Mechelen - 3de nationale dames (ook top 1ste provinciale welkom, of 2de nationale)

- 18 augustus - Lint - Dames N3 & Promo-1

- 24 augustus - Mechelen - 3de nat (of top eerste provinciale, tweede nationale)


b) OEFENWEDSTRIJDEN + MEER info over hogervermelde 3-hoekstornooitjes (aanbod en zoekenden)


Dames A VT Temse (promo-1) zoekt tegenstanders voor volgende data: a) zat 24/08 of zon 25/08: driehoekstornooi of oefenwedstrijd in Sporthal Het Gelaag in Steendorp - b) zat 31/08: driehoekstornooi of oefenwedstrijd in Sporthal Het Gelaag in Steendorp, graag niveau Promo-1/Nationale-3 - Contact via benjamin.remon1@gmail.com of 0490/198.556 (2024-04-17)


Knack Roeselare Heren Promo-1 is op zoek naar tegenstanders om oefenwedstrijden te spelen tijdens de voorbereiding. Dit kan zowel op trainingsdagen als in de weekends. Interesse? Mail naar jordy@divutu.be (2024-04-16)

Knack Roeselare H Promo-1 is nog op zoek naar 2 ploegen voor een tornooi in het weekend van 31 augustus / 1 september. Interesse? Mail naar jordy@divutu.be (2024-04-16)


17 augustus - Mechelen - 3de nationale dames (ook top 1ste provinciale welkom, of 2de nationale) - driehoekstornooi bij ons in Mechelen op zaterdag in de namiddag org: Mavoc Mechelen – contact Geert Callebert geert.callebert12@telenet.be of gsm 0485087853 (2024-04-16)


Wij (Mavoc Mechelen dames 3de nationale) zijn nog op zoek naar derde ploeg (3de Nat of top eerste provinciale, tweede nationale) om deel te nemen aan ons driehoekstornooi op zaterdag 24 augustus in de namiddag. Ook Wijnegem (derde nationale doet al mee) - Contact via geert.callebert12@telenet.be of gsm 0485087853 (2024-04-16)


Dames Tesla Lint Promo-1 is op zoek naar tornooien voor de weekends van 10-11/8, 24-25/8 en 31-8/1-9. Contact : bart.deroo3@gmail.com


Tesla Lint Dames Promo-1 organiseert op zondag 18 augustus een drie- of vierhoekstornooi voor Dames Nat-3 en Promo-1. Sporthal de Witte Merel Lint.- Contact: bart.deroo3@gmail.com (2024-04-11)


Teams die een oefenwedstrijd willen spelen tegen de ploeg van Leuven-Centraal nemen daarvoor best contact op met ine.melis@derodeantraciet.be


In januari 2017 hebben wij voor de eerste maal een externe ploeg op bezoek gehad in de gevangenis Hasselt voor een wedstrijd tegen vrouwelijke gedetineerden. Dit ging over een wedstrijd Netbal. Nu smaakte dat initiatief naar meer. Ik ben op zoek naar nog meer gelegenheden om vrouwelijke gedetineerden te laten Netballen tegen externe ploegen. NETBALspelregels. Contacteer: nele.vanderstraeten@derodeantraciet.be


De sportwerking van de gevangenis Hasselt is op zoek naar externe volleybalteams om wedstrijden te spelen tegen gedetineerden die verblijven in de gevangenis Hasselt. Voor gedetineerden is het spelen tegen externe ploegen een plezante ervaring alsmede belangrijk met het oog op een voorbereiding op een terugkeer in de maatschappij, er komen namelijk diverse vaardigheden en attitudes bij kijken zoals discipline, respect en sportiviteit! Maar ook voor de externe teams kan het spelen van een wedstrijd een mooie (en unieke) ervaring zijn! Wedstrijden dienen te worden gespeeld in de sporthal van de gevangenis Hasselt en vinden plaats op een zondag van 14.30-16.00 uur. Heeft uw ploeg/team/vereniging interesse om eens een volleybalwedstrijd te spelen tegen een team van gedetineerden? Contacteer dan de sportfunctionaris voor de gevangenis Hasselt: nele.vanderstraeten@derodeantraciet.be Website De Rode  Antraciet: www.derodeantraciet.be 


Zoekt ook jouw team/club een oefentegenstander of een oefentornooi(tje) ? Stuur ons een mailtje