VOLTRAWEB

Website voor en door volleybaltrainers


Clubs zoeken train(st)er                    Clubs zoeken een trainer             Clubs zoeken een trainer                Clubs zoeken een trainer
 Misschien vind je meteen een oplossing op Vind hier de trainer die je zoekt
Graag onmiddellijk verwittigen, als de club een oplossing gevonden heeft bij de zoektocht naar (een) nieuwe trainer(s). Zo worden misverstanden en ongenoegen vermeden

Overzicht:  - Bredene - Eevoc-Ertvelde/Evergem - Eksaarde - Geel - Grembergen/Hamme - Mechelen - Moerbeke-Waas - Nazareth Dames - Olmen - Oost-Vlaanderen - Ruiselede - Schriek - Temse - Westerlo - Zulte - Zwevezele  


  

VC FLYGHA Grembergen-Hamme zoekt Jeugdtrainers, meest dringend: een trainer voor Meisjes U15 (eerste jaars) - Bij interesse, contacteer Peter Rosseels: peter.rosseels63@outlook.com/ 0478/692832 en/of Martine Boon: martine.boon@skynet.be/ 0473/456572 (2024-06-11)

DVC Eksaarde is voor volgend seizoen (24-25) nog op zoek naar een train(st)er voor onze Dames Promo-4, een jeugdige, enthousiaste ploeg die momenteel traint op maandag en woensdag van 20u tot 22u. Thuiswedstrijden op zondag, trainingsuren ev te bespreken contact: voorzitter@dvc-eksaarde.be (2024-04-30)

Volley Bredene zoekt een trainer voor Heren N3. Je komt toe in een familiale club met een groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Ploeg is compleet, enkel trainer ontbreekt. Trainingen op dinsdag 20.30-22.30 en op donderdag 20.00-22.00. Thuiswedstrijden op zaterdagavond. Interesse? Contacteer biekevanhoucke@gmail.com (2024-04-30)

Metanous Navok Nazareth Dames Promo-1 zoekt trainer/trainster voor seizoen 2024-25 - contact Filip D'hont 0496-26.70.16 (2024-04-25)

Kuros ZULTE dames is, voor volgend seizoen, op zoek naar een trainer voor onze U17. Wie een warme club zoekt, contacteert: dirkdebouvre@gmail.com (2024-04-02)

NRG VC Geel is op zoek naar gemotiveerde (jeugd)trainers voor het seizoen '24-'25. Interesse of wil je meer informatie? Mail naar jeugdbestuur@vcgeel.be (2024-03-19)

Spectrum Moerbeke-Waas zoekt voor volgend seizoen dringend een trainer voor dames promo-4. Een aantal oudere speelsters stopt eind seizoen met competitie en kiest voor Vobog. De jongere speelsters van het team blijven paraat. Onze oudste jeugdploeg staat te popelen om volgend seizoen in de damesploeg aan te treden, twee van hun ploegmaats zetten de stap vorig jaar al. We slaan nu dus eindelijk resoluut een andere weg in, en willen met dit jong en enthousiast team, een mix van jonge dames en jeugd, groeien in de competitie. De dames trainen dinsdag en donderdag van 19u30 tot 21u30, maar hier zijn wijzigingen mogelijk en bespreekbaar. Vanaf begin april kan met het nieuwe team getraind worden, in onze prachtige nieuwe sporthal! Indien hiermee liever vroeger gestart wordt, is dat zeker ook bespreekbaar. VC Spectrum is een kleine club met een groot ❤️ voor volleybal waar niet alleen het sportieve maar ook de gezellige clubsfeer een belangrijke factor is. Interesse? Stuur dan een mail naar lindadewolf45@hotmail.com (2024-03-08)

Olmense VC zoekt voor het nieuwe seizoen een trainer/ster voor dames promo-2. Ploeg bestaat uit 10 speelsters + eigen jeugd. Trainingen gaan door op dinsdag en vrijdag. Bij interesse gelieve contact op te nemen met belmansnico@gmail.com 0496 75 11 47 (2024-02-28)  

Trainer gezocht voor VOC Schriek - Ben jij gepassioneerd door volleybal en heb je ervaring in het geven van trainingen en coachen? Dan zijn wij op zoek naar jou! VOC Schriek, een gezellige en familiale sportclub, is op zoek naar gemotiveerde trainers om ons team te versterken. Functieomschrijving: a) Geven van trainingen aan verschillende leeftijdsgroepen en niveaus b) Coachen van spelers tijdens wedstrijden en evenementen c) Samenwerken met andere trainers en het bestuur om de jeugdwerking te optimaliseren - Wij bieden: a) Een warme en familiale werkomgeving b) Mogelijkheid tot bijscholing en training c) Vergoeding op basis van ervaring en engagement d) Kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze spelers en de club - Ben jij de trainer die we zoeken? Neem dan snel contact op via jeugdcoordinator@vocschriek.be en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team! (2024-02-23)  

Volley Team Temse zoekt voor volgend seizoen trainers voor senioren en jeugd / contact: gudo.vanlandeghem@gmail.com / 0496/47.40.72 (2024-02-10)

Volley Westerlo zoekt a) voor de MU15A en MU15B een gemotiveerde trainer die EEN van deze enthousiaste, toffe en getalenteerde meisjesgroepen/teams 2 keer per wil trainen en coachen  b) voor onze JU15 een gemotiveerde trainer die deze enthousiaste  jongensploeg  2 keer per week wil trainen - Voor meer info, mail : mieke_mertens@hotmail.com (2024-02-02) 

Elckerlyc ZWEVEZELE zoekt een trainer voor dames PROMO-3 voor het seizoen 2024-2025. Wie heeft zin om een jonge en talentvolle ploeg naar een hoger niveau te tillen? Interesse? Neem dan zeker contact op met onze sportieve cel op volgend mailadres: elsvdv@telenet.be (2024-01-22)  

Er loopt een vacature voor trainer/coach bij EEVOC Dames A (3de Nationale). De dames maken een goede kans op behoud in 3de Nationale nadat ze in 2 jaar tijd opklommen van Promo-2 naar Nationale. Vorig jaar werden ze kampioen in Promo-1. Na een succesvolle samenwerking van 4 jaar zijn beide partijen het eens dat het voor het volgend seizoen 2024-25 - tijd is voor een nieuwe coach. Wij weten dat dit geen eenvoudige zoektocht wordt, zeker omdat de club een nieuwkomer is in het nationale damesvolleybal, maar we zijn vastberaden om de coach te vinden die ze verdienen. Onze dames hebben hard gewerkt om te geraken waar ze nu staan en willen graag een mooi vervolg breien aan hun avontuur. Het is een gemotiveerde ploeg die ook naast het veld goed aan elkaar hangt. De club heeft een gemotiveerd en nuchter bestuur, zeer veel jeugdploegen (zowel jongens als meisjes) en een bruisende werking met veel geengageerde leden. Contacteer EEVOC gerust bij interesse: via mail naar voorzitter@eevoc.be of via 0479 328 280 (2024-01-19)

Beste Voltraweb-netwerk. Sinds dit seizoen werken wij, Ruiselede, nauw samen met de herenploegen van VC Aalter. Daardoor wordt de coordinatie van het sportieve nog belangrijker. Om onze spelers en trainers binnen beide clubs nog beter te begeleiden en om blijvend kwaliteit te garanderen zijn we op zoek naar een Sportief Verantwoordelijke. Indien je interesse hebt, laat dan iets weten via voorzitter@pervol.be (2023-04-01)

MAVOC Mechelen staat open om met trainers in contact te komen, die na een opdracht elders, eens andere lucht willen opsnuiven. MAVOC Mechelen heeft zowel seniors als jeugdploegen op diverse niveaus. Trainers die geinteresseerd zijn in een verkennend gesprek, kunnen steeds contact opnemen met Stef Maes, op nummer 0496/50.44.85 of via mail stef.maes21@skynet.be (2022-02-02)

Beach Volley Oost-Vlaanderen wil zijn werking kwalitatief versterken door het organiseren van (breedte-) selectietrainingen. Wij zoeken hiervoor bekwame trainers - De organisatie zal gebeuren op vrije momenten van de jeugd - Liefst op een centrale ligging / Trainersprofiel: - trainersdiploma hebben, - beachopleiding voor trainers gevolgd hebben of ervaring hebben met het geven van Beachtrainingen, - bereid zijn training te geven aan de aangeboden groep, - bereid zijn te overleggen met de andere trainers, - zorgzaam omgaan met het materiaal, - Indien nodig mee helpen bij de opstart van de materiele kant van de training / Vergoeding volgens de geldende normen van de zaalselecties. In het vooruitzicht: een actie waarbij trainers zich kunnen bekwamen in het beachvolleybal met een clinic annex tornooi olv Dries Koekelkoren - Geinteresseerde trainers kunnen contact opnemen met de provinciale beachvoorzitter: Herman De Rycke, Wijnendale 43 9700 Oudenaarde, 0495/709474, herman.derycke@ugent.be (2022-02-02)